vår festlokal

vår festlokal

Hyr vår vackra festlokal

Vi hyr ut vår vackra villa till olika typer av fester. Vill du anordna bröllop, disputationsfest, middag, kursfest, jubileum eller födelsedagskalas hjälper vi dig gärna att förverkliga detta.


Det finns även möjlighet för uthyrning av andra delar av huset. På övervåningen finns rum perfekta för möten eller andra evenemang.

Hur fungerar det?

Vår stora sal rymmer upp till 125 sittande. Här är det högt i tak och stora fönster vilket skapar en vacker inramning till varje festligt tillfälle.

Du får tillsammans med vår duktiga uthyrningsansvarig planera kvällen efter dina önskemål.

Vi hyr ut till privatpersoner, företag, studenter och föreningar med mera under höst- och vårtermin och anpassar festen efter era önskemål. Kårhuset är utrustat med hiss, handikapptoaletter och rymliga ingångar till de olika rummen på samtliga våningsplan.

Vad kan vi erbjuda?

Vi erbjuder en rad olika bufféer som passar till årets alla årstider. Vill du servera dina gäster en trerättersmeny kan du välja att kombinera din egen meny utifrån våra alternativ. Till detta serverar vi dryck efter era önskemål.

 

Fördrinken serverar vi gärna i vårt ”Apotek” där man får en känsla av hur det såg ut på ett apotek förr i tiden.

Är du intresserad av att hyra Pharmen?

Är du intresserad av att hyra Pharmen eller vill du veta mer om priser och lediga datum, hör av dig på mejl till uthyrningsansvarig och boka ett möte med, så hjälper vi dig. 

 

Ha överseende med att vår uthyrningsansvarig är heltidsstuderande och det kan ibland ta en stund innan ni får svar på mailen. Vid akuta frågor kan kårens ordförande kontaktas på 079-3340894 men i övrigt uppskattar vi om den huvudsakliga kontaktkanalen är uthyrningsansvariges mail.

Zuzanna
Sienko

Uthyrningsansvarig

uthyrning@farmis.se

Bilder