vår festlokal

vår festlokal

Uthyrningar på Pharmen under Covid-19

Pharmen ses som ett serveringsställe, vilket innebär att vi måste följa samma regler som vanliga restauranger. Därför tillåts vi inte ha dansgolv, och våra gäster får inte stå upp/gå när de förtär mat och dryck. Det innebär alltså att vi endast kan erbjuda sittande fördrink, det går med andra ord inte att ha ett traditionellt förmingel. Vi får heller inte ha någon form av underhållning under våra uthyrningar, såsom uppträdande, spex, lekar. Att visa inspelade filmer via projektor går fortfarande bra och är ett utmärkt sätt att underhålla dina gäster!

 

I vanliga fall kan vi ta in max 150 sittande, men pga pandemin kan vi ta emot maximalt 64 gäster.

Hyr vår vackra festlokal

Vi hyr ut vår vackra villa till olika typer av fester. Vill du anordna bröllop, disputationsfest, middag, kursfest, jubileum eller födelsedagskalas hjälper vi dig gärna att förverkliga detta.


Det finns även möjlighet för uthyrning av andra delar av huset. På övervåningen finns rum perfekta för möten eller andra evenemang.

Hur fungerar det?

Vår stora sal rymmer upp till 150 sittande. Här är det högt i tak och stora fönster vilket skapar en vacker inramning till varje festligt tillfälle.

Du får tillsammans med vår duktiga uthyrningsansvarig planera kvällen efter dina önskemål.

 

Vi hyr ut till privatpersoner, företag, studenter och föreningar med mera under höst- och vårtermin och anpassar festen efter era önskemål. Kårhuset är utrustat med hiss, handikapptoaletter och rymliga ingångar till de olika rummen på samtliga våningsplan.

Vad kan vi erbjuda?

Vi erbjuder en rad olika bufféer som passar till årets alla årstider. Vill du servera dina gäster en trerättersmeny kan du välja att kombinera din egen meny utifrån våra alternativ. Till detta serverar vi dryck efter era önskemål.

 

Fördrinken serverar vi gärna i vårt ”Apotek” där man får en känsla av hur det såg ut på ett apotek förr i tiden.

Är du intresserad av att hyra Pharmen?

Är du intresserad av att hyra Pharmen eller vill du veta mer om priser och lediga datum, hör av dig till uthyrningsansvarig på mejl eller telefon så hjälper vi dig.

Kristin
Augustsson

Ordförande FMGOHB

Vakant

Uthyrningsansvarig

Alice
Fors

Ordförande FaS

Bilder